دسته بندی: #گوشی موبایل

آیفون 13 پرو مکس اپل ZAA/256GB اکتیو

APPLE IPHONE 13 PRO MAX Active ZAA/256GB

از {{model.count}}
انتخاب رنگ :
رنگ
رنگ را انتخاب کنید.
تعداد
نوع
ارسال رایگان میخوای؟

کلیک کن

محصول مورد نظر موجود نمی‌باشد.
  • {{value}}
کمی صبر کنید...

آیفون 13 پرو مکس، پرچمدار گران قیمت سال 2021 کمپانی بزرگ اپل است که به تازگی روانه بازار شده است. از جمله تغییرات این گوشی نسبت به نسخه پیشین خود یعنی آیفون 12 پرو مکس، می توان به لنز هایی با گشودگی دیافراگم بزرگتر برای جذب نور بهتر، اضافه شدن حالت های عکاسی و فیلم برداری جدید (Cinematic Mode) و (Photographic Styles)، کوچک تر شدن بریدگی بالای نمایشگر و نمایشگری روشن تر اشاره کرد. باتری آیفون 13 پرو مکس هم دستخوش تغییراتی شده است و به ظرفیت اسمی 4352MA رسیده است و حالا می توانید با باتری آیفون 6.7 اینچی خود بیشتر از یک روز و نیم و در استفاده های نه چندان سنگین، تا حتی بیشتر از دو روز بدون نگرانی از تمام شدن باتری گوشی تان، از آن استفاده کنید. صفحه نمایش این گوشی نیز دست خوش تغییراتی شده  و حالا به لطف تکنولوژی Promotion ما شاهد نرخ تازه سازی 120 هرتزی (برای اولین بار) روی آیفون 13 پرو و 13 پرو مکس هستیم. که به لطف این تکنولوژی حرکت بین صفحات و اسکرول کردن به روانی هر چه تمام تر صورت می گیرد. تنها عیبی که می شود به این گوشی گرفت، سرعت شارژ پایین تر نسبت به رقبای اندرویدی خود است.

بدنه
ابعاد: 160.8 در 78.1 در 7.4 میلی‌متر
وزن: 240 گرم
ساخت: پشت و جلو از جنس شیشه (سرامیک شیلد) ، فریم استیل ضد زنگ
- گواهی IP68 برای مقاوت در برابر نفوذ آب و گرد و غبار (تا 6 متر برای 30 دقیقه)
نمایشگر
نوع: Super Retina XDR OLED
ابعاد: 6.7 اینچ
رزولوشن: 1284 در 2778 پیکسل
- شیشه‌ی سرامیکی مقاوم در برابر خش
- پوشش اولفوبیک برای کاهش بازتاب نور و لکه دست
- HDR10+
- Dolby Vision
- طیف رنگی گسترده
- True-tone
- صفحه نمایش 120 هرتز
- روشنایی 1000 نیت و حداکثر 1200 نیت
دوربین
اصلی: 12 مگاپیکسل (لنز واید 26 میلی‌متری ، فوکوس خودکار دوال پیکسل با تشخیص فاز ، 1.9 میکرومتر سایز پیکسل ، لرزش‌گیر اپتیکال سنسور شیفت ، f/1.5)
12 مگاپیکسل ( لنز 77 میلی‌متری تله‌فوتو ، فوکوس خودکار با تشخیص فاز ، لرزش‌گیر اپتیکال تصویر ، زوم اپتیکال سه برابر ، f/2.8)
12 مگاپیکسل (لنز اولتراواید 13 میلی‌متری با پوشش 120 درجه ، فوکوس خودکار ، f/1.8)
- TOF 3D LiDAR (حسگر تشخیص عمق تصویر)
فیلم‌برداری : 1080p@240fps یا 4K@60fps یا 4K@60fps Dolby Vision HDR
- 10bit HDR
- ProRes
- فلاش چهارگانه دورنگ
- ضبط صدای استریو
سلفی : 12 مگاپیکسل (لنز واید 23 میلی‌متری، 1/3.6 اینچ سایز سنسور، f/2.2) با فیلمبرداری 1080p@120fps یا 4K@60fps
- SL 3D (حسگر سه‌بعدی تشخیص چهره و عمق تصویر)
- لرزشگیر الکترونیکی تصویر ( ژیروسکوپی )
نرم افزار
سیستم ‌عامل: iOS 15
سخت افزار
تراشه و پردازنده گرافیکی: Apple A15 Bionic (5 نانومتر) با پردازنده گرافیکی 5 هسته‌ای
حافظه و رم: 256 گیگابایت 6 گیگابایت رم
نوع حافظه: NVMe
امکان افزودن حافظه خارجی وجود ندارد
باتری
ظرفیت: باتری غیر قابل تعویض لیتیوم پلیمری با ظرفیت 4352 میلی آمپر ساعت
شارژ : شارژ سریع 20 وات ( 50 درصد در 30 دقیقه )
- شارژ سریع بی سیم 7.5 وات Qi
- شارژ سریع بی سیم 15 وات MagSafe
- USB Power Delivery 2.0
شبکه
فناوری: LTE /5G
شبکه بی‌سیم: Wi-Fi 6e دو بانده
بلوتوث : 5.0
سیم‌کارت : دو سیم‌کارته در نسخه ZAA
NFC: دارد
اتصال: Lightning
سایر قابلیت ها
حسگرها: Face ID ( برای تشخیص ورود کاربر )
- پشتیبانی از پهنای باند فوق‌عریض (UWB)
- اپل Pay (Visa ، مسترکارت ، AMEX گواهی )
- دستیار صوتی سیری با پشتیبانی از زبان محاوره
- شتاب‌سنج ، ژیروسکوپ ، سنسور مجاورت ، قطب‌نما ، فشارسنج
اقلام همراه گوشی: کابل USB Lightning to Type C
گارانتی
گارانتي ١٨ ماهه شركتي ( تضمين اصالت كالا ، رجيستر شده )

نقد و بررسی آیفون 13 پرو مکس اپل :


اپل امسال با معرفی سری آیفون های 13 همان طراحی سال گذشته را با کمی تغییر معرفی کرد.
این کمپانی، طی رویدادی آشنا در روز 14 سپتامبر  (23 شهریور) آیفون های جدید خود یعنی آیفون 13 مینی، 13 ، 13 پرو و 13 پرومکس را رونمایی کرد. تغییر اساسی و مهم این سری نسبت به سری های آیفون 12 در نسخه های پرو این مدل یعنی آیفون های 13 پرو و 13 پرومکس بود.

تغییراتی که شاید خیلی ها در ظاهر متوجه آن نشوند ولی به محض کار کردن با آیفون های ۱۳ پرو و ۱۳ پرومکس روانی به خصوصی را در محیط کاربری و اسکرول کردن صفحه نمایش آن تجربه خواهند کرد که پیش از آن در هیچ یک از آیفون های قبلی شاهد آن نبودیم. در ادامه به بررسی کامل گران قیمت ترین اسمارت فون اپل یعنی ۱۳ پرومکس میپردازیم.

طراحی و کیفیت ساخت :


شاید تنها ایرادی که میشود به آیفون های سری 13 گرفت، همان طراحی تکراری اما موفق این شرکت است. از تغییرات ظاهری آیفون 13 پرومکس میتوان به کوچک تر شدن 20 درصدی بریدگی بالای نمایشگر، بزرگ تر شدن ۳ دوربین پشت گوشی، انتقال اسپیکر مکالمه گوشی به لبه ی بالایی صفحه نمایش، پایین آمدن دکمه های کم و زیاد کردن صدا و دکمه پاور نسبت به آیفون 12 پرومکس اشاره کرد.

فریم استیل بکار رفته در آیفون 13پرومکس در کنار پنل پشتی تخت شیشه ای مات آن جلوه بسیار زیبایی به گوشی بخشیده است. صفحه نمایش این گوشی نیز مانند آیفون 12پرومکس صفحه نمایش تخت تشکیل شده از محافظ صفحه نمایش سرامیک شیلد میباشد که مقاومت بسیار بالایی در برابر خط و خش و ضربه از خود نشان میدهد. اما باز هم پیشنهاد ما برای کاربران استفاده از یک محافظ صفحه نمایش برای کاهش هزینه های احتمالی ضربه دیدن صفحه نمایش گوشی می باشد. لوگوی اپل مانند سال گذشته در وسط قاب پشتی جا خشک کرده و قاب پشتی این دستگاه طراحی براقی را از خود نشان می دهد. فرقی نمی کند که عادت به استفاده از کاور و یا محافظ برای گوشی خود داشته باشید یا خیر چون بر خلاف آیفون ۱۳ پشت گوشی هیچ اثر انگشتی به خود جذب نمی کند که کارکردن بدون گارد را برای کاربر لذت بخش تر میکند.



لبه سمت چپ دستگاه شامل دکمه های ولوم، دکمه سایلنت آشنا اپل و درگاه سیمکارت است که در پارت نامبر های ZA/A میتوان به صورت هم زمان از دو سیم کارت فیزیکی استفاده کرد. در لبه سمت راست دستگاه هم تنها شاهد دکمه پاور هستیم و شلوغ ترین بخش گوشی یعنی لبه پایینی گوشی هم همان آرایش تکراری اپل یعنی اسپیکر درگاه لایتینینگ و میکروفون مکالمه را به همراه دارد.

ممکن است با خواندن اطلاعات فوق سوالاتی را راجع به انواع پارت نامبر آیفون داشته باشید که در این صورت پیشنهاد می کنیم بر روی لینک زیر کلیک نمایید:

در کنار جنس بدنه مقاوم این گوشی از رنگ بندی های گوناگونی در تولید و ساخت آیفون جدید استفاده شده. آیفون 13 پرومکس در رنگ های نقره ای (Silver)، خاکستری (Graphite)، طلایی (Gold)، آبی آسمانی (Sierra Blue)، سبز (Alpine Green) روانه بازار شده است. وزن دستگاه نسبت به آیفون سال گذشته 12 گرم افزایش وزن داشته و به 240 گرم رسیده و قطر آن هم از 7.4 به 7.7 میلی متر رسیده است . که دلیل آن را میتوان در افزایش ظرفیت باتری آیفون 13 پرومکس دانست. باتری آیفون امسال ظرفیتی برابر 4352mAh دارد و نسبت به سال گذشته پیشرفتی 665mAh داشته است که باعث شده آیفون امسال حتس بد دست تر از سال ثبل شود و با یک دست کار کردن با این گوشی هم دشوار تر شود. البته که عمر باتری به مراتب بیشتر شده و ارزش این سنگین تر شدن را دارد. در نهایت در بخش طراحی با یک گوشی با کیفیت و مقاوم رو به رو هستیم که وزن و قطر آن کمی بیشتر شده ناچ آن کوچکتر و سایز لنز های آن کمی بزرگتر شده.


صفحه نمایش :


صفحه نمایش آیفون 13 پرومکس را پنل 6.7 اینچی OLED با قابلیت پشتیبانی از HDR 10 و Dolby Vision تشکیل می دهد. رزولوشن این صفحه نمایش 1284 در 2778 است که تراکم پیکسلی 458dpi را به ارمغان آورده است.
روشنایی این صفحه نمایش در حالت دستی تا 1000 نیت و در حالت خودکار تا 1200 نیت متغییر است و این میزان 25 درصد روشن تر از نسل قبلی آیفون است. این میزان روشنایی برای دیدن هر متن و یا تصویری در محیط باز و حتی زیر تابش مستقیم نور خورشید بسیار مناسب است و هیچ محدودیتی را برای کاربر ایجاد نمیکند. رنگ ها به لطف تکنولوژی OLED بکار رفته در این گوشی بسیار پر رنگ و لعاب و چشم نواز هستند و چشم هر کاربری را به خود جلب میکنند و تماشای محتوای ویدیویی و بازی کردن با این گوشی را بیشتر از پیش لذت بخش تر کرده است.

آیفون 13 پرو و 13 پرومکس هر دو از صفحه نمایش هایی با بروزرسانی 120 هرتز و مجهز به تکنولوژی promotion استفاده میکنند. طبیعی است که هرچه نرخ به روزرسانی صفحه نمایش بیشتر باشد تجربه کاربری نرم و روانتری را خواهیم داشت. اما به لطف هماهنگی بسیار بالای بین سخت افزار و نرم افزار گوشی های آیفون هیچ لگ و کندی در محیط کاربری آیفون چه در صفحه نمایش های ۶۰ هرتزی و چه ۱۲۰ هرتزی به چشم نمی خورد و همه فرمان های لمسی به خوبی عمل میکنند. اما اگر این دو صفحه نمایش را کنار یکدیگر قرار دهید تفتوت هایی در سرعت اسکرول کردن میبینید مخصوصا وقتی که به سرعت بخواهید اسکرول کنید در صفحه نمایش ۱۲۰ هرتزی تا دو برابر سریعتر عمل میکند.


دوربین :


در آیفون ۱۳ پرومکس، سه دوربین در پشت دستگاه و ۱ دوربین در جلو دستگاه به عنوان دوربین سلفی. دوربین اصلی (Wide) این گوشی سنسوری ۱۲ مگاپیکسلی مدل سونی IMX603 با اندازه پیکسل 1.9 میکرون دارد و در پس لنزی ۲۶ میلی متری با گشودگی دیافراگم f/1.5 قرار گرفته است. این دوربین از فوکوس خودکار تشخیص فاز دو پیکسلی و همچنین لرزشگیر اپتیکال سنسور شیفت پشتیبانی می کند. کیفیت عکسهای ثبت شده با دوربین اصلی مانند انتظار بسیار خوب است. این تصاویر جزئیات بسیار زیادی دارند و حتی در تاریکی شب هم به لطف حالت Night Mode که اولین بار در آیفون 11 معرفی شده بود و حالا در این گوشی به کمال خود رسیده است نویز بسیار کمی در آ نها دیده میشود. کنتراست، وایت بالانس و دقت رنگ واقعا عالی است و شارپنس نیز در سطح بسیار خوبی قرار میگیرد.



رنج دینامیکی هم کاملا خوب و بی نظیر است و میتوان دوربینهای بهتری از این نظر را نام برد مانند رغیب هم قیمت این گوشی یعنی Galaxy s22 Ultra . البته این رنج دینامیکی باعث میشود عکسها به واقعیت نزدیک باشند. اما امسال اپل در آیفون های جدید خود از قابلیتی به عنوان Photographic Styles رونمایی کرد که امکان تغییر نرم افزاری میزان گرمی و سردی عکس ها را قبل از عکس برداری به شما می دهد. این به آن معناست که ویرایشی بر روی عکس های شما صورت نمیگیرد و تغییر دمای عکس ها به پردازشگر تصویر این گوشی بر میگردد و شما میتوانید قبل از عکاسی مود های مختلف آن را مشاهده کنید و بر اساس سلیقه خود یک مود را برای عکاسی انتخاب کنید.



دوربین فوق عریض (Ultra Wide) این گوشی یک پله در تمامی موارد از دوربین اصلی گوشی پایین تر است و افت کیفیت اندکی را در شارپنس و وایت بالانس آن شاهد هستیم. این دوربین سنسوری ۱۲ مگاپیکسلی مدل سونی IMX372 با اندازه 1 / 3.4 اینچی و اندازه پیکسل 1.0 میکرونی دارد و در پس یک لنز ۱۳ میلی متری با دیافرگام f/1.8 قرار گرفته است. این دوربین میتواند عکسهایی ۱۲۰ درجهای به ثبت برساند که به نوبه خود تصاویر بسیار عریضی هستند که زاویه بسیار بیشتری نسبت به دوربین اصلی به نمایش می گذارند. در زیر نمونه عکس گرفته شده در حالت Ultra Wide را می بینیم و با نمونه Wide آن مقایسه میکنیم:



عکس های ثبت شده با دوربین تله فوتو با زوم ۳ برابری ‍می تواند عکس های بسیار خوب با جزییاتی دقیق و تراز سفیدی مطلوبی باشد.

البته که در مقایسه با پرچم دار های شیاپومی و سامسونگ که زوم هایی ۱۰۰ برابری دارند چندان حرفی برای گفتن ندارد و نمیتوان با زوم ۳ بابری این گوشی عکس هایی چشم نواز از ماه ثبت کرد البته که در زوم دیجیتال میتوان تا ۱۵ بابر روی سوژه زوم داشت که طبیعتا باعث افت کیفیت نسبت به زوم اپتیکال می شود اما با این حال میتوان در شرایط نوری نسبتا خوب هم عکس های چشم نوازی با این زوم ثبت کرد.



شاید جای تعجب داشته باشه که این گوشی با اینکه دارای سه لنز تله فوتو، واید و اولترا واید ولی قابلیت عکس برداری ماکرو هم داره !! 

برای استفاده از این قابلیت اپل از دوربین اولتراواید استفاده کرده که دارای فوکوس خودکار هم هست که این قابلیت رو داره که بتونین تا دو سانتی متری سوژه به اون نزدیک بشین و عکس های ماکرو با کیفیتی رو ثبت کنین. خوشبختانه این قابلیت در بخش فیلم برداری هم هست و میتونید از فاصله خیلی کم هم از سوژه فیلم برداری کنید.

حالت Night Mode در این لنز هم وجود دارد اما با عکاسی در این حالت با دوربین فوق عریض نویز به صورت چشم گیری افزایش میابد و شارپنس هم بشدت افت می کند اما همچنان رنگ ها به خوبی ثبت می شوند. دوربین سلفی ایفون 13 پرومکس هم سنسوری ۱۲ مگاپیکسلی دارد. عکسهای ثبت شده با دوربین سلفی این گوشی از نظر ثبت رنگ و جزییات پشت سوژه بی نظیر هستند. عکسها رنج دینامیکی وسیعی دارند و جزئیات و دقت رنگ در آ نها عالی است. اما این لنز نیازمند نور کافی بوده و در نور کم شارپنس افت پیدا می کند اما نه آن افتی که بتوان به عنوان یک ایراد برای این گوشی در نظر گرفت. حالت فوق عریض در دوربین سلفی این گوشی نیز دیده می شود و باعث می شود در مواردی که نیاز به پوشش فضای بیشتری توسط دوربین سلفی برای عکس های دست جمعی باشد این گوشی به خوبی و بدون افت کیفیت عمل کرده و عکس هایی با زاویه بیشتری ثبت کند. اما در این حالت نمیتوان عکس های پرتره ثبت کرد و برای ثبت عکس های پرتره در دوربین سلفی باید به حالت (Wide) اکتفا کرد.



حالت پرتره (Portrait Mode) این گوشی نیز به خوبی عمل میکند و برش سوژه از پس زمینه به خوبی آیفون های سه دوربینه اپل که لنز پرتره (Telephoto) دارند انجام میشود و پس زمینه هم به اندازه کافی و به صورت طبیعی تار می شود.

عکسهای پرتره و صورتها دقت رنگ بسیار خوبی دارند و از طرفی جزئیات عالی در این عکسها به ثبت میرسد. رنج دینامیکی این تصاویر هم خوب است و به طور کلی میتوان حساب ویژه ای بر روی پرتره های این پرچمدار گران قیمت اپل باز کرد. فیلم برداری در آیفون 13 پرومکس هم دستخوش تغییراتی شده است و حالتی به نام Cinematic Mode به آن اضافه شده است که این قابلیت را به دوربین اصلی این گوشی می دهد که به لطف پردازنده قدرتمند اپل فوکوس خودکار و نرمی را در حین فیلم برداری و حتی بعد از فیلم برداری بر روی سوژه ها داشته باشد به این صورت که اگر در ویدیو دو نفر با فاصله متفاوت از دوربین در حال صحبت با یکدیگر باشند و ناگهان یک نفر از آن دو به دوربین نگاه کند فوکوس روی آن شخص تغییر می کند و پس زمینه تار میشود و با این تاری عمقی به تصویر و پس زمینه داده می شود که حالت سینمایی به ویدیو می دهد.



آیفون ۱۳ قابلیت فیلمبرداری 4k HDR با استاندارد Dolby Vision و نرخ 60 فریم برثانیه را با تمامی دوربینهایش دارد؛ البته باید توجه داشته باشید که با حین فیلمبرداری 60 فریمبرثانیه، امکان سوئیچ بین دوربینها را نخواهید داشت. این ویدئوها جزئیات، کنتراست و رنگهای بسیار جذابی دارند؛ البته طبیعتا سطح جزئیات دوربین اولتراواید همسطح دوربین اصلی نیست. به نوبه خود در حالت فیلم برداری آیفون های امسال بی نظیر عمل می کنند و عملا در بین گوشی های هوشمند بی رقیب هستند.


نرم افزار و رابط کاربری :

یکی از دلایلی که آیفونها همواره گوشیهای خاصی بودهاند و محبوبیت و فروش به مراتب بیشتری نسبت به گوشی های اندرویدی داشته اند وجود سیستم عامل آیفونها یعنی iOS است. این سیستم عامل بسیار پایدار و بهینه است و از توان پردازشی و گرافیکی سخت افزار به صورت بهینه و کامل استفاده میکند، اتفاقی که در گوشیهای اندرویدی کمتر شاهد آن هستیم و در برخی بخشها نرم افزار نمیتواند از تمام توان سخت افزار استفاده کند و این هماهنگی را مدیون رابط کاربری روان و کم نقص ios هستیم. قابلیت شخصی سازی ios کمتر از android است اما بسیار روانتر از آن است.
در ios 15 نیز همان تجربه روان رابط کاربری تکرار شده با قابلیت های فراوان. از جمله این قابلیت ها می توان به قابلیت استخراج متن از تصویر (Live Text) در دوربین آیفون  ها اشاره کرد. به این صورت که اگر قصد عکس گرفتن از نوشته ای را دارید میتوانید با اپلیکیشن دوربین آیفون متن آن نوشته را کپی کنید و در اپلیکیشن Note آنرا ذخیره نمایید. همچنین قابلیت هایی نظیر پشتیبانی از افزونه در سافاری و بازطراحی این مرورگر، استفادهی آفلاین از سیری و نمایش سهبعدی نقشه همگی از تغییرات ios 15 هستند.


سخت افزار و اسپیکر :


آیفون های امسال از تراشه A15 Bionic بهره می برند که تراشه به کاررفته در آیفون ۱۳ پرو و ۱۳ پرومکس بر خلاف مدل پایه آیفون یعنی آیفون ۱۳، از ماژول 5 هسته ای گرافیک استفاده میکند، برهمین اساس اپل در مقایسه قدرت پردازشی نسخه ضعیفترِ A15 با رقبا، آن را تا ۵۰ درصد سریعتر در پردازشهای CPU محور و ۳۰ درصد سریعتر در پردازشهای GPU محور میداند. این تراشه ساخت شرکت TSMC بوده و فناوری ساخت ۵ نانومتری دارد. اپل میگوید تراشه A15 در دل خود از ۱۵ میلیارد ترانزیستور میزبانی میکند که ۲۷ درصد بیشتر از تعداد ترانزیستورهای بکاررفته در A14 Bionic است. A15 Bionic در آیفون ۱۳ پرومکس از ترکیب ۲ هسته پرقدرت با فرکانس 3/23 گیگاهرتز و ۴ هسته کم مصرف با فرکانس 1/82 گیگاهرتز به عنوان CPU استفاده میکند و از ماژول 5 هسته ای اختصاصی اپل به عنوان GPU استفاده میکند. موتور پردازش عصبی ۱۶ هستهای به کار رفته درتراشهی A15 Bionic میتواند در هر ثانیه ۱۵٫۸ تریلیون عملیات محاسباتی انجام دهد . آیفون ۱۳ پرومکس از رم 6 گیگابایتی LPDDR4X-4266 بهره میبرد که ۲ گیگابایت بیشتر از رم ۴ گیگابایتی آیفون ۱۳ است. آیفون های امسال به مدد مودم Snapdragon X60 کوالکام مانند نسل قبلی از اینترنت 5G نیز پشتیبانی میکند و قابلیت اتصال به شبکههای بیسیم Wi-Fi 6 بههمراه Bluetooth 5.0 را دراختیار کاربر میگذارند .
حافظه ذخیره سازی بکاررفته در آیفون های امسال بر خلاف پارسال از نسخه پایه 128 گیگ شروع می شود و تا حافظه 256 و 512 و ۱ ترابایتی هم امکان خریداری دو نوع آیفون 1۳ پرو و 13 پرومکس وجود دارد. اما مدل های پایه آیفون یعنی ۱۳ و ۱۳ مینی تنها تا ۵۱۲ گیگ عرضه شده اند.

آیفون 13 پرومکس همانند نسل گذشته از ترکیب اسپیکر موجود در لبه پایین و اسپیکر مکالمه موجود در بریدگی نمایشگر به عنوان اسپیکرهای استریو استفاده میکنند. کیفیت و بلندی صدای آیفون 13 پرومکس در مقایسه با آیفون 12 پرومکس تفاوت کمی دارد و تنها مقداری در بلندی صدا بیشتر از آن است اما در شفافیت صدا تفاوت آنچنانی ندارد.



پرچمداران اپل در زمینه بازتولید فرکانسهای مختلف عملکرد بسیار خوبی دارند و کیفیت صدا در بلند ترین حالت صدا هم افت پیدا نمیکند و همواره شاهد صدایی پویا و زنده هستیم. بالانس صدا هم به خوبی بین دو اسپیکر بالایی و پایینی رعایت شده و میزان صدای خروجی از هر دو اسپیکر تقریبا با هم برابر است.


امنیت :


در این زمینه آیفون 13 پرومکس مانند سال های گذشته از فیس آیدی یا همان تشخیص چهره بهره می برد. این فناوری عملکرد بسیار عالی دارد و بسیار سریع و دقیق میتواند به واسطهی اسکن سه بعدی چهره شما قفل صفحه نمایش را بازگشایی کند. فیس آیدی در تاریکی مطلق هم دقیق عمل میکند و تنها مشکل آن استفاده از ماسک در محیطهای باز است که باعث میشود این روش از کار بیفتد و دیگر نتواند چهره شما را تشخیص دهد.


باتری :

ظرفیت باتری ایفون 13 پرومکس در مقایسه با نسل قبل حدود 15 درصد بیشتر شده و حالا به عدد 4352 میلی آمپر ساعت رسیده است. روی کاغذ این چنین انتظار می رود که باتری آیفون 13 پرومکس در مقایسه با آیفون 12 پرومکس که خود باتری بسیار خوبی داشت عملکرد بهتری داشته باشد اما آیا این گونه است؟ در یک کلام بله.
به لطف افزایش 15 درصدی ظرفیت باتری و کم مصرف تر شدن و بهینه تر شدن شاهکار جدید اپل یعنی A15 Bionic مصرف باتری آیفون 13 پرومکس به طرز چشمگیری کاهش یافته و طبق ادعای خود اپل ما شاهد 2.5 ساعت کارکرد بیشتر نسبت به آیفون 12 پرومکس هستیم.

کار سختی است که بتوان باتری این غول عظیم و جثه را در کمتر از یک روز به اتمام رساند مگر آنکه به صورت مداوم به بازی کردن با آن بپردازیم که در این صورت هم چیزی در حدود نصف بیشتر روز شما را یاری خواهد کرد.

فول شارژ شدن این گوشی حدودا 1 ساعت و 46 دقیقه با شارژر ۲۰ وات اورجینال اپل و حدودا ۲ ساعت و 10 دقیقه با مگ سیف به طول می انجامد.

البته این گوشی بر خلاف مدل های ۱۳ و ۱۳ مینی از شارژر ۲۷ واتی یا ۲۵ واتی هم پشتیبانی می کند که در صورت شارژ کردن با این شارژر ها تا 80 درصد را با تفاوت زیادی شارژ خواهد کرد و میتواند به مراتب نسبت به شارژ کردن با شارژر ۲۰ واتی سریعتر شارز شود ولی فول شارژ شدن گوشی تفاوت آنچنانی با شارژر ۲۰ واتی ندارد!! 


مزایا و معایب :



مزایا
معایب
پردازنده A15 Bionic
سرعت شارژ کمتر نسبت به رقبا
صفحه نمایش با وضوح و روشنایی بالا
وزن بالای گوشی
اسپیکرهای استریو قدرتمند
لک پذیر بودن فریم استیل
عملکرد بی نقص دوربین در روز و شب

دوربین سلفی خوب

شارژدهی عالی باتری

CINEMATIC MODE

دوربین ماکرو با کیفیت و کاربردی

صفحه نمایش ۱۲۰ هرتزی

جنس بدنه و کیفیت ساخت بالا

جمع بندی :

ما این گوشی را به دو دسته از خریداران پیشنهاد میکنیم : 

1. خریدارانی که علاقه مند به صفحه نمایش بزرگ در آیفون بوده و حاضرند بابت ۱۲۰ هرتزی بودن صفحه نمایش هزینه زیادی کنند.
2. افرادی که آیفون ۱۱ پرومکس یا مدل های قدیمی تری داشته و نیازمند آیفونی سریع تر با باتری و دوربینی بهتر هستند.  

بدنه
ابعاد: 160.8 در 78.1 در 7.4 میلی‌متر
وزن: 240 گرم
ساخت: پشت و جلو از جنس شیشه (سرامیک شیلد) ، فریم استیل ضد زنگ
- گواهی IP68 برای مقاوت در برابر نفوذ آب و گرد و غبار (تا 6 متر برای 30 دقیقه)
نمایشگر
نوع: Super Retina XDR OLED
ابعاد: 6.7 اینچ
رزولوشن: 1284 در 2778 پیکسل
- شیشه‌ی سرامیکی مقاوم در برابر خش
- پوشش اولفوبیک برای کاهش بازتاب نور و لکه دست
- HDR10+
- Dolby Vision
- طیف رنگی گسترده
- True-tone
- صفحه نمایش 120 هرتز
- روشنایی 1000 نیت و حداکثر 1200 نیت
دوربین
اصلی: 12 مگاپیکسل (لنز واید 26 میلی‌متری ، فوکوس خودکار دوال پیکسل با تشخیص فاز ، 1.9 میکرومتر سایز پیکسل ، لرزش‌گیر اپتیکال سنسور شیفت ، f/1.5)
12 مگاپیکسل ( لنز 77 میلی‌متری تله‌فوتو ، فوکوس خودکار با تشخیص فاز ، لرزش‌گیر اپتیکال تصویر ، زوم اپتیکال سه برابر ، f/2.8)
12 مگاپیکسل (لنز اولتراواید 13 میلی‌متری با پوشش 120 درجه ، فوکوس خودکار ، f/1.8)
- TOF 3D LiDAR (حسگر تشخیص عمق تصویر)
فیلم‌برداری : 1080p@240fps یا 4K@60fps یا 4K@60fps Dolby Vision HDR
- 10bit HDR
- ProRes
- فلاش چهارگانه دورنگ
- ضبط صدای استریو
سلفی : 12 مگاپیکسل (لنز واید 23 میلی‌متری، 1/3.6 اینچ سایز سنسور، f/2.2) با فیلمبرداری 1080p@120fps یا 4K@60fps
- SL 3D (حسگر سه‌بعدی تشخیص چهره و عمق تصویر)
- لرزشگیر الکترونیکی تصویر ( ژیروسکوپی )
نرم افزار
سیستم ‌عامل: iOS 15
سخت افزار
تراشه و پردازنده گرافیکی: Apple A15 Bionic (5 نانومتر) با پردازنده گرافیکی 5 هسته‌ای
حافظه و رم: 256 گیگابایت 6 گیگابایت رم
نوع حافظه: NVMe
امکان افزودن حافظه خارجی وجود ندارد
باتری
ظرفیت: باتری غیر قابل تعویض لیتیوم پلیمری با ظرفیت 4352 میلی آمپر ساعت
شارژ : شارژ سریع 20 وات ( 50 درصد در 30 دقیقه )
- شارژ سریع بی سیم 7.5 وات Qi
- شارژ سریع بی سیم 15 وات MagSafe
- USB Power Delivery 2.0
شبکه
فناوری: LTE /5G
شبکه بی‌سیم: Wi-Fi 6e دو بانده
بلوتوث : 5.0
سیم‌کارت : دو سیم‌کارته در نسخه ZAA
NFC: دارد
اتصال: Lightning
سایر قابلیت ها
حسگرها: Face ID ( برای تشخیص ورود کاربر )
- پشتیبانی از پهنای باند فوق‌عریض (UWB)
- اپل Pay (Visa ، مسترکارت ، AMEX گواهی )
- دستیار صوتی سیری با پشتیبانی از زبان محاوره
- شتاب‌سنج ، ژیروسکوپ ، سنسور مجاورت ، قطب‌نما ، فشارسنج
اقلام همراه گوشی: کابل USB Lightning to Type C
گارانتی
گارانتي ١٨ ماهه شركتي ( تضمين اصالت كالا ، رجيستر شده )

ممکن است بخشی از اطلاعات موجود در این صفحه درست نباشد، لطفا در صورت مشاهده هر گونه ایراد مشکل را گزارش کنید.

دیدگاه خود را بنویسید

  • {{value}}
این دیدگاه به عنوان پاسخ شما به دیدگاهی دیگر ارسال خواهد شد. برای صرف نظر از ارسال این پاسخ، بر روی گزینه‌ی انصراف کلیک کنید.
دیدگاه خود را بنویسید.
کمی صبر کنید...