- نقد و بررسی موبایل شیائومی Note 11 Pro Plus 5G
- تاریخ عرضه
- طراحی و بدنه
- رنگبندی
- صفحه نمایش
- بررسی سختافزاری
- رابط کاربری شیائومی Redmi Note 11 Pro+
- دوربین Redmi Note 11 Pro Plus: تجربهای خوب و رضایتبخش
- عکسهای پرتره
- عکاسی در حالت شب
- ماکرو
- اولترا واید
- فیلمبرداری
- سلفی
- نتیجهگیری
- باتری Redmi Note 11 Pro Plus: نقطه ضعف و نقطه قوت
- اسپیکر
- شبکه و ارتباطات
- سایر ویژگیها
- جدول مشخصات فنی گوشی ردمی نوت 11 پرو پلاس 5G
- بررسی ارزش خرید گوشی شیائومی ردمی نوت 11 پرو پلاس
- قیمت گوشی شیائومی ردمی نوت 11 پرو پلاس 5G
فهرست مطالب
نقد و بررسی موبایل شیائومی Note 11 Pro Plus 5G
بعد از فروش فراوان گوشی شیائومی نوت 11 پرو پلاس 5G، دیجی پویا تصمیم به نقد و بررسی این گوشی نمود تا به سوالات شما دوستان درباره گوشی Note 11 Pro Plus پاسخ داده باشد. حدود دو سال پیش، در همین روزها، گوشی ردمی نوت ۹ پرو توانست توجه زیادی را به خود جلب کند و سروصدای فراوانی به پا کند. این دستگاه به دلیل طراحی چشمنواز و سختافزار قدرتمندش نسبت به رقبا، به گزینهای ایدهآل تبدیل شد. با چنین پیشینهای، بیتردید کاربران انتظارهای فراوانی از ردمی نوت ۱۱ پرو پلاس دارند. در این ویدیو به بررسی این گوشی جذاب میپردازیم.
تاریخ عرضه
شیائومی Redmi Note 11 Pro Plus 5G در تاریخ ۲۸ اکتبر ۲۰۲۱ معرفی و در ۱ نوامبر ۲۰۲۱ به بازار عرضه شد. این گوشی با طراحی جذاب و مشخصات فنی قدرتمند خود، به سرعت توجه کاربران را جلب کرد و با عملکرد بهینه و قابلیتهای پیشرفتهاش، به یکی از محبوبترین گزینههای موجود در بازار تبدیل شد. اکنون این مدل با ویژگیهایی نظیر پردازنده قوی، صفحهنمایش با کیفیت و باتری قدرتمند، در دسترس کاربران قرار دارد.
طراحی و بدنه
ظاهر ردمی نوت 11 پرو پلاس 5G تفاوت چندانی با مدل ارزانتر سری پرو، یعنی ردمی نوت 11 پرو ندارد. بهطور دقیقتر، مدل پرو پلاس تنها 0.2 میلیمتر ضخیمتر، 0.1 میلیمتر عریضتر، 0.5 میلیمتر کوتاهتر و 2 گرم سنگینتر از مدل معمولی است و تفاوت قابلتوجه دیگری در طراحی مشاهده نمیشود؛ البته قاب دوربین کمی بزرگتر است. این مدل در واقع نسخه گلوبال ردمی نوت 11 پرو برای بازار چین است، با این تفاوت که حجم باتری آن 660 میلیآمپر ساعت کاهش یافته است. همچنین، شیائومی 11i نسخه تغییرنام یافته ردمی نوت 11 پرو برای بازارهای جهانی محسوب میشود.
شیائومی پس از افزایش جزئی اندازه نمایشگر ردمی نوت 9 پرو، تاکنون تغییری در اندازه پنل سری پرو ایجاد نکرده و در ردمی نوت 11 پرو پلاس نیز حدود 86 درصد از جلوی دستگاه به نمایشگر 6.67 اینچی OLED آن اختصاص دارد. این مسئله نشاندهنده اعتقاد راسخ چینیها به تغییر ندادن ترکیب برنده است. دوربین سلفی در روزنهای کوچک قرار گرفته و حاشیههای اطراف نمایشگر در مقایسه با نسل قبل کاهش جزئیای داشتهاند که دلیل اصلی آن تخت کردن لبههای بدنه است.
در سمت راست نمایشگر، دکمههای صدا و حسگر اثرانگشت یکپارچه با دکمه قفل قرار دارند. بیرونزدگی دکمه قفل کمی کمتر از دکمههای افزایش/کاهش صدا است که ممکن است پیدا کردن محل دقیق آن بدون نگاه کردن را دشوار کند. حسگر اثرانگشت دقت و سرعت بالایی دارد و به سرعت اثر انگشت را شناسایی میکند. فرایند راهاندازی حسگر و معرفی انگشت جدید نیز بهسرعت انجام میشود. در سمت چپ دستگاه هیچ دکمهای وجود ندارد، اما در قسمت بالای دستگاه بلندگوی دوم، فرستنده مادون قرمز (IR)، میکروفون ثانویه و جک 3.5 میلیمتری هدفون قرار گرفتهاند. شیار سیمکارت، میکروفون تماس، پورت USB-C و بلندگو نیز همگی در لبه پایین قرار دارند.
طراحان شیائومی همانند مدلهای پیشین، بلندگوی تماس را به حاشیه بالای نمایشگر منتقل کردهاند؛ اما برخلاف مدلهایی چون ردمی نوت 9 پرو، چراغ اعلان در این بخش وجود ندارد. بنابراین، برای استفاده از چراغ اعلان باید از برنامههای جانبی استفاده کنید.
پشت ردمی نوت 11 پرو پلاس نیز مانند جلو از شیشه گوریلا گلس 5 با بافت مات بهره میبرد که کمتر مستعد جذب اثر انگشت است.
رنگبندی
صفحه نمایش
شیائومی برای گرانقیمتترین مدل از سری ردمی نوت خود، نمایشگری ۶.۶۷ اینچی با رزولوشن ۲۴۰۰ × ۱۰۸۰ پیکسل انتخاب کرده که از استاندارد HDR10 پشتیبانی میکند و به گفته شرکت، بیشینه روشنایی آن به ۱۲۰۰ نیت میرسد. این نمایشگر از نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز پشتیبانی میکند و تنها بین مقادیر ۶۰ و ۱۲۰ هرتز جابهجا میشود. همچنین، بهواسطه نرخ نمونهبرداری ۳۶۰ هرتز، سرعت واکنش نمایشگر به لمس کاربر نیز سریعتر از نمونههای عادی است.
نمایشگر OLED ردمی نوت 11 پرو پلاس با پوششی از گوریلا گلس ۵ محافظت میشود و ۸۶ درصد از پنل جلویی دستگاه را دربر میگیرد. تغییر روشنایی نمایشگر از طریق حسگر ۳۶۰ درجه تنظیم میشود که به گفته شیائومی، دقت بسیار بالاتری را ارائه میدهد.
بر اساس بررسیهای زومیت، نرخ نوسازی نمایشگر میانرده شیائومی تنها در زمان پخش ویدیو یا اجرای برخی برنامهها به حالت ۶۰ هرتز تغییر میکند و در باقی موارد، نرخ نوسازی روی ۱۲۰ هرتز قرار دارد. در طول زمان بررسی دستگاه، مقدار ۹۰ هرتز مشاهده نشد و به نظر میرسد که پنل دستگاه امکان فعالیت با این نرخ را ندارد.
روشنایی نمایشگر ردمی نوت 11 پرو پلاس در محیطهای داخلی و در حالت دستی حداکثر به ۶۵۲ نیت میرسد؛ اما با فعالسازی حالت Auto و قرارگیری در محیطهای پرنور، میتوانید انتظار روشنایی بالای ۱۰۰۰ نیت را داشته باشید که فاصله چندانی با عدد اعلامشده از سوی شیائومی ندارد. با توجه به میزان روشنایی پنل و پشتیبانی از استاندارد HDR10، این گوشی گزینهای مناسب برای تماشای محتوای HDR و کار در محیطهای پرنور خواهد بود.
طبق انتظار، شیائومی برای این میانرده خود از سه پروفایل رنگی Vivid، استاندارد و Saturated استفاده میکند که بهترتیب برای نمایش رنگها براساس محتوا، نمایش طبیعی رنگها و نمایش رنگهای اشباعشدهتر به کار میروند. پروفایل Vivid رنگها را در فضای رنگی DCI-P3 تولید میکند و ۱۰۰ درصد از این دامنه رنگی را پوشش میدهد. با وجود نمایش رنگها به سردی نسبی، در زمینه دقت رنگ عملکرد قابلقبولی دارد.
دمای رنگها با تغییر پروفایل به Saturated همچنان حفظ میشود؛ اما به دلیل گستردهتر شدن نسبی دامنه رنگی، پنل در ارائه رنگهای دقیق ناکام میماند. برای نمایش رنگهای بسیار دقیق و دمای خنثیتر، میتوانید از پروفایل Natural استفاده کنید که همانطور که از نامش پیداست، رنگها را با دقت بسیار بالایی نمایش میدهد.
بررسی سختافزاری
عملکرد پردازشی Redmi Note 11 Pro+ با پردازندهی مدیاتک دایمنسیتی ۹۲۰، واقعاً فوقالعاده و سریع است. این پردازنده ۶ نانومتری و 5G، تجربهی بازی و کاربری را به سطحی بینظیر میبرد. در تستهای انجامشده، بازیهایی مانند Call of Duty روی تنظیمات Max و Very High بدون لگ و باگ و با عملکرد پایدار اجرا میشوند. حتی پس از یک ساعت بازی، عملکرد دستگاه همچنان پایدار باقی میماند و هر گونه لگ یا باگ بهسختی قابلتشخیص است.
این تجربه نشان میدهد که باید به پردازندههای مدیاتک و سری دایمنسیتی ارزش بیشتری قائل شویم؛ زیرا عملکرد بسیار خوبی دارند. در مدت زمان استفاده، این دستگاه سریع و روان بود، چه در محیط کاربری و چه در بازیهای سنگین. پردازنده دایمنسیتی ۱۲۰۰ که در مدل 11T هم وجود دارد، رقابتی نزدیک با این مدل دارد، اما عملکرد Redmi Note 11 Pro+ نسبت به Galaxy A53 در بخش پردازنده بهتر و سریعتر است. افزایش دما نیز پس از یک ساعت حدود ۱۰ درجه است که قابلتحمل است.
رابط کاربری شیائومی Redmi Note 11 Pro+
این دستگاه با اندروید 11 و MIUI 12.5 عرضه میشود. در مدت بررسی، آپدیتی برای این رابط کاربری دریافت نکردیم، اما انتظار میرود که به MIUI 13 بهروزرسانی شود. با این حال، عدم حضور MIUI 13 میتواند یک نقطه ضعف تلقی شود. در مقایسه، A53 از رابط کاربری جدیدتری بهره میبرد و در درازمدت، سامسونگ در مقایسه با شیائومی عملکرد پایدارتری داشته است. بهطور کلی، نارضایتی از عملکرد رابط کاربری شیائومی بیشتر از سامسونگ گزارش شده است.
در ابتدای استفاده، شیائومی عملکرد خوبی نشان میدهد، اما در طولانیمدت احتمال افت کیفیت و مشاهدهی لگ و باگ و ناپایداری بیشتر است. این تجربه، نهتنها از سوی من بلکه از سوی بسیاری از کاربران و بررسیکنندگان موبایل گزارش شده است. اگر طرفدار شیائومی هستید و تجربه مثبتی دارید، حتماً به اشتراک بگذارید. توجه داشته باشید که عملکرد دستگاههای شیائومی میتواند بسته به پارتنامبر، سریالنامبر، و منطقه سفارش، متفاوت باشد. ممکن است دو دستگاه از یک مدل، عملکردهای مختلفی داشته باشند.
بهطور کلی، شیائومی تلاش دارد تا این مسائل را بهبود بخشد و قابلیتهای شخصیسازی MIUI 13 و MIUI 12.5 بسیار جذاب هستند، اما باگها و مشکلات همچنان وجود دارند.
دوربین Redmi Note 11 Pro Plus: تجربهای خوب و رضایتبخش
سنسور لنز اصلی این گوشی ۱۰۸ مگاپیکسل است. شیائومی از این لنز در گوشیهای پایان ۲۰۲۱ و ابتدای ۲۰۲۲ استفاده کرده است. با این حال، برای ثبت عکس با کیفیت بالا تنها داشتن سنسور کافی نیست و پردازش عکس نیز اهمیت بسیاری دارد. تصاویر ثبتشده با دوربین این گوشی دارای جزئیات و روشنایی خوب، اما داینامیک رنج متوسط هستند. رنگها بهطور کلی بسیار خوب هستند اما نقاط تاریک ممکن است کمی اذیتکننده باشند.
در مجموع، دوربین این گوشی در بازه قیمتی خود یکی از بهترینها است. اگرچه در مقایسه با گوشیهای گرانتر ممکن است در شارپنس کمی ضعف داشته باشد، اما در محدوده قیمتی خود عملکرد بسیار خوبی دارد و حتی از گوشیهایی مانند 11T و Galaxy A53 نیز بهتر است.
عکسهای پرتره
عکسهای پرتره ثبتشده با این گوشی، حتی بدون سنسور تشخیص عمق، کیفیت خوبی دارند. در حدود ۸۰-۹۰ درصد مواقع، سوژه بهخوبی از پسزمینه جدا میشود و جزئیات سوژه نیز بهخوبی ثبت میشود.
عکاسی در حالت شب
عکاسی در حالت شب نیز کیفیت خوبی دارد. در حالت عادی، دوربین بهطور خودکار نویزها را کاهش میدهد و در حالت نایت مود، تصاویر بهطور طبیعی و با نوری مناسب ثبت میشوند.
ماکرو
سنسور ماکروی ۲ مگاپیکسلی این گوشی عملکردی متوسط دارد. در این بازه قیمتی، ماکروی Redmi Note 10 Pro بهتر است و 11T نیز با سنسور ۵ مگاپیکسلی تلهماکرو عملکرد بهتری دارد.
اولترا واید
تصاویر اولترا واید این گوشی کمی متفاوت از تصاویر اصلی هستند. تفاوت رنگها در حالت اولترا واید ممکن است آزاردهنده باشد و شارپنس و جزئیات کاهش یابد، اما تصاویر اولترا واید کمترین نویز را دارند و حاشیههای تصویر نیز به هم نمیریزد.
فیلمبرداری
این گوشی قابلیت فیلمبرداری 4K با کیفیت ۳۰ فریم بر ثانیه و ۱۰۸۰ با کیفیت ۳۰ و ۶۰ فریم را دارد. فیلمبرداری با این گوشی دارای رنگ، نور و استابلایزر خوبی است و تغییر فوکوس نیز بهسرعت انجام میشود.
سلفی
دوربین سلفی ۱۶ مگاپیکسلی این گوشی نیز عملکرد بسیار خوبی دارد. اگرچه داینامیک رنج آن مانند بسیاری از دوربینهای سلفی ممکن است محدود باشد، اما شارپنس و جزئیات تصویر بسیار خوب است. در فیلمبرداری، دوربین سلفی تنها قابلیت ضبط ویدیوهای ۱۰۸۰ با کیفیت ۳۰ فریم بر ثانیه را دارد که ممکن است به دلیل کراپ بودن کمی محدودیت ایجاد کند.
در مجموع، دوربین سلفی این گوشی تقریباً معادل با دوربین 11T و کمی بهتر از Galaxy A53 است.
نتیجهگیری
با توجه به عملکرد کلی دوربینها، Redmi Note 11 Pro Plus در رتبه دوم قرار میگیرد و در محدوده قیمتی خود میتواند نیازهای کاربران را بهخوبی برآورده کند.
باتری Redmi Note 11 Pro Plus: نقطه ضعف و نقطه قوت
باتری ۴۵۰۰ میلیآمپر ساعتی این گوشی، در مقایسه با برخی از رقبا، عملکرد کمتری دارد و یکی از نقاط ضعف این مدل محسوب میشود. به عنوان مثال، یک ساعت بازی Call of Duty Mobile حدود ۲۰ تا ۲۳ درصد از شارژ باتری را کاهش میدهد که نشاندهندهی عملکرد متوسط باتری است. در مقابل، گوشی 11T با باتری ۵۰۰۰ میلیآمپر ساعتی و Galaxy A53 با باتری ۴۵۰۰ میلیآمپر ساعتی عملکرد بهتری در نگهداری شارژ دارند. در مقایسه با این دو مدل، عملکرد باتری Note 11 Pro Plus ضعیفتر است و در رتبه سوم قرار میگیرد.
در استفادهی معمولی و حتی بازیهای سنگین، باتری این گوشی بهسرعت تخلیه میشود که ممکن است برای کاربران مشکلساز باشد. اما این ضعف با یک نقطه قوت قابلتوجه جبران میشود.
شیائومی به همراه این گوشی یک آداپتور ۱۲۰ واتی ارائه میدهد که توانایی شارژ سریع باتری را دارد. در حالی که در باکس گوشی A53 هیچ آداپتوری وجود ندارد و 11T با آداپتور ۶۶ واتی عرضه میشود، آداپتور ۱۲۰ واتی Note 11 Pro Plus یک ویژگی بسیار جذاب است. طبق ادعای شیائومی، این آداپتور میتواند باتری را در ۱۵ دقیقه به طور کامل شارژ کند، اما تجربهی واقعی نشان داده که این زمان حدود ۲۹ دقیقه است. با این حال، این مدت زمان همچنان بسیار کوتاه و قابلتوجه است.
با استفاده از این آداپتور، شما میتوانید تنها با ۱۰ دقیقه شارژ کردن، حدود ۷۰ درصد از باتری را پر کنید. این ویژگی بهویژه برای کسانی که از گوشی برای بازیهای سنگین استفاده میکنند و بهسرعت به شارژ نیاز دارند، بسیار مفید است. بنابراین، اگرچه باتری Note 11 Pro Plus به تنهایی عملکردی متوسط دارد، اما آداپتور سریع ۱۲۰ واتی این ضعف را تا حد زیادی جبران میکند.
اسپیکر
اسپیکرهای ردمی نوت 11 پرو پلاس 5G با همکاری برند معتبر JBL طراحی و ساخته شدهاند و خوشبختانه نام این برند تنها برای نمایش نیست. بلندی و شفافیت صدای اسپیکرها بسیار خوب است و میتواند رضایت کاربران را بهخوبی جلب کند.
شبکه و ارتباطات
اتصالات WLAN آن شامل Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac/6 و Wi-Fi Direct در دو بانده که امکان اتصال به شبکههای بیسیم با سرعت و کارایی بالا را فراهم میکند. همچنین دارای فناوری Bluetooth 5.2 با پشتیبانی از پروفایلهای A2DP و LE است که امکان ارتباط بیسیم با دستگاههای دیگر را به صورت پیشرفته فراهم میسازد. در بخش Positioning، این گوشی از سیستمهای موقعیتیابی مانند GPS (L1+L5)، GLONASS (L1)، BDS (B1I+B1c+B2a)، GALILEO (E1+E5a)، QZSS (L1+L5) و NavIC (L5) پشتیبانی میکند که دقت بالا و پوشش گستردهای از سیگنالهای ماهوارهای را فراهم میآورد. این دستگاه همچنین دارای NFC برای انتقال دادهها و ارتباطات نزدیک میدانی است و قابلیت اتصال از طریق پورت Infrared و استفاده از رادیو FM را نیز داراست. اتصال این دستگاه به سایر دستگاهها از طریق پورت USB Type-C 2.0 و OTG نیز امکانپذیر است، که این اتصالات متنوع ارتباطی را در اختیار کاربران قرار میدهد.
سایر ویژگیها
شیائومی Redmi Note 11 Pro Plus به مجموعهای از حسگرهای پیشرفته مجهز شده که شامل حسگر اثر انگشت در کنار دستگاه، شتابسنج، ژیروسکوپ، حسگر مجاورت و قطبنما میشود. این حسگرها نهتنها امنیت و دقت بالاتری را فراهم میکنند، بلکه تجربه کاربری روانتر و کارآمدتری را نیز به ارمغان میآورند. حسگر اثر انگشت کناری با سرعت بالا قفل دستگاه را باز میکند و شتابسنج و ژیروسکوپ به بهبود عملکرد بازیها و اپلیکیشنهای واقعیت افزوده کمک میکنند. همچنین، حسگر مجاورت و قطبنما امکانات مفیدی را برای استفاده روزمره ارائه میدهند.
جدول مشخصات فنی گوشی ردمی نوت 11 پرو پلاس 5G
ابعاد | ۸.۳×۷۶.۲×۱۶۳.۷ میلیمتر |
وزن | ۲۰۴ گرم |
توضیحات سیم کارت | سایز نانو (۸.۸ × ۱۲.۳ میلیمتر) |
تعداد سیم کارت | دو عدد |
ویژگیهای کلیدی | مقاوم در برابر پاشش آب (استاندارد IP۵۳) |
دسته بندی | میانرده |
تراشه | MediaTek Dimensity ۹۲۰ Chipset |
پردازنده مرکزی | ۲x Cortex-A۷۸ + ۶x Cortex-A۵۵ |
فرکانس پردازنده مرکزی | ۲.۰ - ۲.۵ گیگاهرتز |
پردازنده گرافیکی | Mali-G۶۸ MC۴ GPU |
حافظه داخلی | ۲۵۶ گیگابایت |
مقدار RAM | ۸ گیگابایت |
پشتیبانی از کارت حافظه | microSD |
توضیحات کارت حافظه جانبی | اسلات مشترک با سیمکارت |
فناوری صفحه نمایش | Super AMOLED |
بازه اندازه صفحه نمایش | ۶.۰ تا ۸.۰ اینچ |
اندازه | ۶.۶۷ اینچ |
رزولوشن صفحه نمایش | ۱۰۸۰×۲۴۰۰ |
تراکم پیکسلی | ۳۹۵ پیکسل بر اینچ |
نسبت صفحه نمایش به بدنه | ۸۶.۱ |
نسبت تصویر | ۲۰:۹ |
نوع محافظ صفحه نمایش گوشی | Corning Gorilla Glass ۵ |
سایر قابلیتها | نرخ بروزرسانی ۱۲۰ هرتز حداکثر روشنایی ۱۲۰۰ نیت (شمع در متر مربع) پشتیبانی از HDR۱۰ |
شبکههای ارتباطی | ۲G ۳G ۴G ۵G |
شبکه 2G | GSM ۸۵۰ / ۹۰۰ / ۱۸۰۰ / ۱۹۰۰ CDMA ۸۰۰ برای هر دو سیمکارت |
شبکه 3G | HSDPA ۸۰۰ / ۸۵۰ / ۹۰۰ / ۱۹۰۰ / ۲۱۰۰ CDMA۲۰۰۰ ۱xEV-DO |
شبکه 4G | ۱, ۲, ۳, ۴, ۵, ۷, ۸, ۱۲, ۱۳, ۱۷, ۱۸, ۱۹, ۲۰, ۲۶, ۲۸, ۳۲, ۳۸, ۳۹, ۴۰, ۴۱, ۴۲, ۶۶ - |
شبکه 5G | ۱, ۳, ۵, ۷, ۸, ۲۰, ۲۸, ۳۸, ۴۰, ۴۱, ۶۶, ۷۷, ۷۸ SA/NSA |
شبکههای مخابراتی و ارتباطی قابل پشتیبانی | NFC Infrared QZSS Wi-Fi بلوتوث |
موقعیت نما ( GPS ) | A-GPS GLONASS GALILEO Quasi-Zenith|QZSS BDS |
نوع Wi-Fi (ورژن) | Wi-Fi ۸۰۲.۱۱ a/b/g/n/ac/۶, dual-band, Wi-Fi Direct, hotspot |
بلوتوث | A۲DP, LE |
نسخه بلوتوث | ۵.۲ |
درگاههای ارتباطی | USB Type-C ۲.۰ |
دوربینهای پشت گوشی | ۳ ماژول دوربین |
رزولوشن دوربین | ۱۰۸ مگاپیکسل |
فناوری فوکوس | AutoFocus |
فلش | LED |
قابلیتهای دوربین | دارای دوربین سه گانه روی قاب پشتی | دوربین ۱۰۸ مگاپیکسل + ۸ مگاپیکسل + ۲ مگاپیکسل - دوربین اول از نوع عریض (Wide) با رزولوشن ۱۰۸ مگاپیکسل، فاصله کانونی لنز ۲۶ میلیمتر (Focal Length ۲۶ mm)، سایز سنسور ۱/۱.۵۲ اینچ (Sensor Size ۱/۱.۵۲)، دریچهی دیافراگم f/۱.۹، ثبت تصاویر با پیکسلهایی به سایز ۰.۷ میکرومتر (۰.۷µm Pixel Size) و فوکس PDAF - دوربین دوم از نوع فوق عریض (Ultrawide)، با رزولوشن ۸ مگاپیکسل، دریچهی دیافراگم f/۲.۲، زاویه دید ۱۲۰ درجه و ثبت تصاویر با پیکسلهایی به سایز ۱.۰ میکرومتر (۱.۰µm Pixel Size) - دوربین سوم از نوع ماکرو (Macro) با رزولوشن ۲ مگاپیکسل و دریچهی دیافراگم f/۲.۴ قابلیت عکاسی HDR قابلیت عکاسی پانوراما (Panorama) |
فیلمبرداری | رزولوشن ۲۱۶۰ × ۳۸۴۰ و سرعت ۳۰ فریم بر ثانیه (۴K@۳۰fps) رزولوشن ۱۰۸۰ × ۱۹۲۰ و سرعت ۳۰/۶۰/۱۲۰ فریم بر ثانیه (۱۰۸۰p@۳۰/۶۰/۱۲۰FPS) رزولوشن ۷۲۰ × ۱۲۸۰ و سرعت ۹۶۰ فریم بر ثانیه (۷۲۰p@۹۶۰FPS) |
دوربین سلفی | دارای حسگری با رزولوشن ۱۶ مگاپیکسل، دریچهی دیافراگم f/۲.۵، ثبت تصاویر با پیکسلهایی به سایز ۱.۰ میکرومتر (۱.۰µm Pixel Size) و سایز سنسور ۱/۳.۰۶ اینچ ( ۱/۳.۰۶ :Sensor Size ) فیلمبرداری با رزولوشن ۱۹۲۰ × ۱۰۸۰ و سرعت ۳۰ فریم بر ثانیه (۱۰۸۰p@۳۰FPS) |
نسخه سیستم عامل | Android ۱۱ |
حسگرها | قطبنما (Compass) شتابسنج (Accelerometer) مجاورت (Proximity) ژیروسکوپ (Gyro) اثرانگشت روی لبه (FingerPrint|Side-Mounted) |
مشخصات باتری | باتری لیتیوم-پلیمر با ظرفیت ۴۵۰۰ میلیآمپرساعت قابلیت شارژ سریع باتری با توان ۱۲۰ وات (۱۰۰% شارژ در ۱۵ دقیقه) Power Delivery ۳.۰ Quick Charge ۳+ |
بررسی ارزش خرید گوشی شیائومی ردمی نوت 11 پرو پلاس
شیائومی Redmi Note 11 Pro Plus 5G مدل 21091116UG یکی از گوشیهای هوشمند قدرتمند این شرکت است که با بهرهگیری از مشخصات فنی برجسته، عملکردی بینظیر ارائه میدهد. این گوشی با طراحی جذاب خود، بهعنوان یک پرچمدار مطرح شده است. صفحهنمایش 6.67 اینچی آن با رزولوشن 2400×1080 پیکسل و فناوری سوپرامولد، توانایی نمایش 395 پیکسل در هر اینچ و نرخ بهروزرسانی 120 هرتز را دارد که کیفیت تصویر بسیار بالایی ارائه میدهد. حداکثر روشنایی 1200 نیت نیز تضمینکننده وضوح فوقالعاده در شرایط نوری مختلف است.
در پشت دستگاه، دوربین اصلی 108 مگاپیکسلی عریض در کنار دوربین 8 مگاپیکسلی فوقعریض و سنسور 2 مگاپیکسلی ماکرو، مجموعه دوربین سهگانه را تشکیل میدهند. دوربین سلفی نیز دارای سنسور 16 مگاپیکسلی است. در بخش سختافزاری، پردازنده قدرتمند مدیاتک دایمنسیتی 920 به کار گرفته شده است که علاوه بر ارائه عملکرد عالی در بازیهای سنگین مانند Call of Duty Mobile و Asphalt 9، از شبکههای اینترنتی پرسرعت نسل پنجم (5G) پشتیبانی میکند.
باتری با ظرفیت 4500 میلیآمپرساعت به همراه شارژر سریع 120 واتی از دیگر ویژگیهای این گوشی است. شارژر فوقالعاده این دستگاه قادر است باتری را در مدت زمان کوتاه 15 دقیقه بهطور کامل شارژ کند، که ویژگی بسیار جذابی برای کاربران محسوب میشود.
قیمت گوشی شیائومی ردمی نوت 11 پرو پلاس 5G
دیجی پویا بعنوان بزرگترین مرکز پخش موبایل شیائومی در ایران، گوشی Xiaomi Redmi Note 11 Pro Plus را با ارزنترین قیمت بازار و با گارانتی اصلی و شرکتی معتبر تهیه نموده و در اختیار شما عزیزان قرار داده است. در صورتی که تمایل به مشاهده قیمت و خرید این گوشی را دارید می توانید از لینک زیر اقدام به خرید نمایید:
دیدگاههای بازدیدکنندگان
مهردادبرون
106 روز پیشباسلام خدمت شما و کاربران گوشی شیائومی من این مدل را دارم شارژسریع وعالی فقط تنها مشکلی دارد سریع رابط کاربری قاطی میکند و دوربین عالی است یه سئوال نمی دانم چرا همه تصمیم به فروش این مدل می نمایند؟لطفا نظربزاریدممنون
سینا گلزاده
106 روز پیشدرود بر شما بله خب طبیعی هست یه مقدار گوشی قدیمی شده ولی برای هنگ کردن گوشی اون قضیه مربوط به نرم افزار و رابط کاربری گوشی هست و با اپدیت اندروید احتمالا مشکلتون حل میشه